Problem s amplitube 2

Moderátor: Moderators

Problem s amplitube 2

Příspěvekod daron521 » ned zář 23, 2007 15:50

Cawko kedze som nic nenasiel tu na fore tak robim temu. Mam program amplitube 2 a vsetko mi ide v pohode len ak zahram ci uz samotnu strunu alebo akord spolu so zvukom pocut aj praskanie. Nevedel by mi niekto poradit ako to mam odstranit. Budem raz za kazdu radu.
Squier standard stratocaster + seymour duncan hot rails
Ibanez BE10 mij, EHX Small Stone, Dunlop 535q
Peavey windsor + Golem by prosound + Homemade Marshall 1936
Uživatelský avatar
daron521
 
Příspěvky: 161
Registrován: ned čer 10, 2007 16:31
Bydliště: Snina

Příspěvekod Plus44 » ned zář 23, 2007 17:46

ahoj..je mozne ze ma trial verziu a na trial verzi(demo) to na amplitube 1 robi... **** ..program najdes cez google.sk...a zabudol som sa opytat ci mas driver asio4all....ak nie tak si ho stiahni ..je tiez zadara...a ked sa to nevyriesi tak mas slavu zvukovku...cus
I live, when i wanna
Gibson LP vintage mahogany
Electroacoustic Freeman Guitars
Marshall 1X12 powered by Celestion
Marshall MG100HDFX
Shure 8700 series

Obrázek
Uživatelský avatar
Plus44
 
Příspěvky: 176
Registrován: pon dub 30, 2007 20:25
Bydliště: City of a dammed

Příspěvekod daron521 » ned zář 23, 2007 20:03

Mam asio for all a zvukovku mam sb 5.1 live. Keby ta este nieco napadlo tak porad. DIky
Squier standard stratocaster + seymour duncan hot rails
Ibanez BE10 mij, EHX Small Stone, Dunlop 535q
Peavey windsor + Golem by prosound + Homemade Marshall 1936
Uživatelský avatar
daron521
 
Příspěvky: 161
Registrován: ned čer 10, 2007 16:31
Bydliště: Snina

Příspěvekod mcmaros » ned zář 23, 2007 20:06

Plus44 píše:vsetko je zadarmo...

Lol, to je mile. :lol:
Obrázek
Max for President!
Uživatelský avatar
mcmaros
 
Příspěvky: 3677
Registrován: ned lis 27, 2005 12:21

Příspěvekod jasomto » ned zář 23, 2007 20:08

vsetko okolo tohto som riesil s mcmarosom v teme vyrtualne git.aparaty. tak si najprv dobre pohladaj vo fore a potom sa pytaj... 8)
IAmTO
Uživatelský avatar
jasomto
 
Příspěvky: 475
Registrován: ned úno 11, 2007 23:07
Bydliště: earth

Příspěvekod jivo » pon zář 24, 2007 11:56

Plus44 píše:ahoj..je mozne ze ma trial verziu a na trial verzi(demo) to na amplitube 1 robi... **** ..program najdes cez google.sk...a zabudol som sa opytat ci mas driver asio4all....ak nie tak si ho stiahni ..je tiez zadara...a ked sa to nevyriesi tak mas slavu zvukovku...cus


ako moderator som vymazal cast prispevku, pretoze uvadzal navod, ako sa dostat zadarmo k platenemu programu.

treba si uvedomit, ze toto je slusne a seriozne forum, na ktorom sa nepodporuje kradnutie software-u, ok?

jivo / moderator
My gear rulez. Your gear sucks. :D
Les Paul + Marshall = ROCK !!!
Powered by Peavey and Mesa/Boogie amplification.
Uživatelský avatar
jivo
 
Příspěvky: 13341
Registrován: pát kvě 28, 2004 13:20

Příspěvekod fenderstrat » úte zář 25, 2007 20:36

Problem je v tom, ze tvoja zvukovka nema dostatocnu podporu pre ASIO, presnejsie ma prilis velke oneskorenie, t.j. procesor spracovava signal dost pozadu, preto vznika to praskanie. Mal som s touto kartou rovnaky problem, tak som kupil Creative X-fi xtreme gamer a je po probleme.
Fender Stratocaster HSS/FloydRose
Digitech GNX 3000
Crate GT1200H
-----------------------------------------
Na predaj: BOSS ME-5
Uživatelský avatar
fenderstrat
 
Příspěvky: 58
Registrován: ned bře 18, 2007 11:43
Bydliště: Kosice


Zpět na Archiv

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků