Potrebujem surne pomoc...

Moderátor: Moderators

Potrebujem surne pomoc...

Příspěvekod Murdok » úte zář 18, 2007 11:43

Cawte.mam tube 1 od prosoundA doteraz isiel ako med ale vcera na skuske mi zacal blbnut... ked som zacal hrat chvilu hral ale po xvili stichol... ked som ho nehal chvilu oddychnut tak zase isiel ale zas len xvilu... co s tym je??? v piattok hrame koncert a ted neviem co s tym robit..:(
Uživatelský avatar
Murdok
 
Příspěvky: 109
Registrován: pát led 27, 2006 23:03
Bydliště: Slovakia

Příspěvekod mcmaros » úte zář 18, 2007 12:03

Skus pozriet ci nie je problem iba v napajacom konektore. Niekedy moze stracat dotyk. Mne sa tak restartoval POD a az potom som prisiel na to, ze vypadava napatie. Alebo skus pohybat napajacim kablom ci nie je preruseny. Aj to sa stava, potom to chvilu ide a chvilu nejde.
Obrázek
Max for President!
Uživatelský avatar
mcmaros
 
Příspěvky: 3677
Registrován: ned lis 27, 2005 12:21

Příspěvekod garde » úte zář 18, 2007 12:34

to tým nebude...................po chvíli strácaš hlasitos však??? a kedy zase potom šlape, keď vychladne???
Uživatelský avatar
garde
 
Příspěvky: 2515
Registrován: pon říj 09, 2006 16:43
Bydliště: Midle on a Railway between LV-NZ

Příspěvekod LPJunior » úte zář 18, 2007 17:36

Mne toto iste robi vox.Nerad ti to hovorim ale asi mas odpaleny reprak.Ja som sa uz nato pytal vela ludi a povedali mi ze to bdue tym :(
Uživatelský avatar
LPJunior
 
Příspěvky: 90
Registrován: pon črc 23, 2007 15:15
Bydliště: Stropkov

Příspěvekod SLASH12 » úte zář 18, 2007 18:04

ja v takchto veciach nie som moc doma ale len tak ma napadlo - nemoze to byt lampou?
Uživatelský avatar
SLASH12
 
Příspěvky: 569
Registrován: ned lis 27, 2005 16:04
Bydliště: Nove Zamky

Příspěvekod GiGi608 » úte zář 18, 2007 18:04

napis Prosoundovi....on ti povie.... :lol: ...som genius...
Uživatelský avatar
GiGi608
 
Příspěvky: 1497
Registrován: sob zář 09, 2006 15:36
Bydliště: Bardejov...SVK

Příspěvekod Predator » úte zář 18, 2007 18:06

V tých pauzách to šuští alebo je celkom úplne ticho? Robí to len s tým Tube-1 alebo aj bez neho?
Nezabúdajme na to, že sme muzikanti a treba hlavne hra a tvori ... a nie vybíja sa nezmyselnou nenávisou ku ¾uïom s iným názorom.
Predator
 
Příspěvky: 2614
Registrován: úte črc 20, 2004 10:21
Bydliště: Východoslovenský kraj

Příspěvekod prosound » úte zář 18, 2007 20:17

Murdok posielam SS.
prosound@inmail.sk
www.gerhat.com
Uživatelský avatar
prosound
 
Příspěvky: 502
Registrován: ned zář 04, 2005 15:30
Bydliště: matièka Zem

Příspěvekod prosound » úte zář 18, 2007 20:20

ToMurdok .
Prečítal som si tvoju žiados o pomoc.Narazil som na ňu náhodne.
1.Takže všimni si že keď ti prestane hra či zhasne aj Led dióda.Ak áno tak je tam niekde zlý kontakt buď na adaptéry alebo na prívodnom kontakte pre AC12V.
2.Ak Led svieti a efekt prestane hra , znamená to že napätie bude v poriadku a chybná môže by lampa.Mal som niekoľko prípadov,keď sa poškodila lampa a signál začal vypadáva. Pri miernom poklepaní na ňu naskočil.Tak môžeš skúsi aj mierne poklepa po efekte keď ti vypadne signál .V tomto prípade by trebalo vymeni lampu. Lampa sa môže poškodi pri väčších otrasoch.
U lampy je to ako zo žiarovkou.Niektorá ti vydrží aj 10 rokov a iná odíde po troch mesiacoch. Tuto skutočnos však nevie ovplyvni žiaden výrobca.
prosound@inmail.sk
www.gerhat.com
Uživatelský avatar
prosound
 
Příspěvky: 502
Registrován: ned zář 04, 2005 15:30
Bydliště: matièka Zem

Příspěvekod Murdok » stř zář 19, 2007 00:48

no dioda svieti stale... takze lampa asi..:( ted co s tym??? ja som lampu nikdy nemenil a ani sa do toho nejak pustat nechem....
Uživatelský avatar
Murdok
 
Příspěvky: 109
Registrován: pát led 27, 2006 23:03
Bydliště: Slovakia

Příspěvekod Predator » stř zář 19, 2007 06:30

Menil si už niekedy žiarovku v aute, alebo v interiérovom bodovom svetle, kde sú nasúvacie pätice? Tak zhruba tak náročné je aj toto :) . Vytiahneš starú lampu z pätice a zasunieš tam novú. To je všetko .... u preampu nemusíš nastavova nijaký bias alebo niečo podobné, len preložíš lampu, zapneš a ono to ihneď hrá ďalej.
Nezabúdajme na to, že sme muzikanti a treba hlavne hra a tvori ... a nie vybíja sa nezmyselnou nenávisou ku ¾uïom s iným názorom.
Predator
 
Příspěvky: 2614
Registrován: úte črc 20, 2004 10:21
Bydliště: Východoslovenský kraj

Příspěvekod Murdok » stř zář 19, 2007 10:13

Axa no ok potom... len jediny problem... kde zozeniem lampu???
Uživatelský avatar
Murdok
 
Příspěvky: 109
Registrován: pát led 27, 2006 23:03
Bydliště: Slovakia

Příspěvekod Predator » stř zář 19, 2007 10:17

Dá sa objedna z www.elektronky.com, z www.ges.cz, kúpi v potrebách pre rádioamatérov, v predajniach hudobných nástrojov atď ...
Nezabúdajme na to, že sme muzikanti a treba hlavne hra a tvori ... a nie vybíja sa nezmyselnou nenávisou ku ¾uïom s iným názorom.
Predator
 
Příspěvky: 2614
Registrován: úte črc 20, 2004 10:21
Bydliště: Východoslovenský kraj


Zpět na Archiv

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 3 návštevníků