AMPLITUBE preview problem

Moderátor: Moderators

AMPLITUBE preview problem

Příspěvekod pupik » pát zář 07, 2007 11:57

amplitube + nuendo - nepocut efekt pred nahravanim
pupik
 
Příspěvky: 8
Registrován: stř čer 13, 2007 17:21

amplitube problem

Příspěvekod pupik » pát zář 07, 2007 12:02

vysvetlim blizsie. pri standalone verzii amplitube funguje vsetko krasne, ale ked v nuende chcem nahrat napriklad skreslenu gitaru, tak nic nepocujem. dam amplitube vst ako insert a nic. ked to nahram cisto a prehram to, tak to tam je v poriadku, ale ja potrebujem skreslenie pocut pri nahravani. to iste aj s guitar rigom. co treba nastavit? som uplny zaciatocnik v nuende. zvukovka m-audio FW 410.
pupik
 
Příspěvky: 8
Registrován: stř čer 13, 2007 17:21

amplitube problem

Příspěvekod pupik » pát zář 07, 2007 12:06

este doplnim - po vlozeni do efektov sa mi amplitube normalne zjavi, ale nejavi ziadne znamky signalu. takze niekde na vstupe bude chyba, ale neviem kde. gitaru som skusal zapojit aj do line in, aj do mic/inst. prosim o pomoc !!!!
pupik
 
Příspěvky: 8
Registrován: stř čer 13, 2007 17:21

Příspěvekod Plus44 » ned zář 23, 2007 18:06

podla mna je problem v zvukovej karte... amplitube sa hra cez driver asio4all....no a ked chces hrat a nahravat tak program cez ktory nahravas asio nerozozna...preto ked nahravam cez asio pouzivam kamosom a svoj komp...prepojenim Pc sa da v pohode nahravat..nahravat na 1PC aj s programom aj s amplitube by si vedel keby si mal lepsie...teda...profesionalnu zvukovku
I live, when i wanna
Gibson LP vintage mahogany
Electroacoustic Freeman Guitars
Marshall 1X12 powered by Celestion
Marshall MG100HDFX
Shure 8700 series

Obrázek
Uživatelský avatar
Plus44
 
Příspěvky: 176
Registrován: pon dub 30, 2007 20:25
Bydliště: City of a dammed

Příspěvekod jivo » pon zář 24, 2007 11:46

Plus44 píše:podla mna je problem v zvukovej karte... amplitube sa hra cez driver asio4all....no a ked chces hrat a nahravat tak program cez ktory nahravas asio nerozozna...preto ked nahravam cez asio pouzivam kamosom a svoj komp...prepojenim Pc sa da v pohode nahravat..nahravat na 1PC aj s programom aj s amplitube by si vedel keby si mal lepsie...teda...profesionalnu zvukovku


problem bol uz vyrieseny:

viewtopic.php?t=6589
viewtopic.php?t=6675
My gear rulez. Your gear sucks. :D
Les Paul + Marshall = ROCK !!!
Powered by Peavey and Mesa/Boogie amplification.
Uživatelský avatar
jivo
 
Příspěvky: 13341
Registrován: pát kvě 28, 2004 13:20


Zpět na Archiv

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků

cron