Moderátor: Moderators
LPJunior píše:No hej isty cas som videl na ebay orginal iba za 400dolacov ale po hodine bola gitara prec.Aj cez ebay stoji dost donaska...
Odkial to mas?elessar182 píše:no ak by ta zaujimal napr gretsch junior tak jedneho mam doma:) 4 kg mahagonu uz o niecom hovoria a este k tomu je to gretsch!!!
LPJunior píše:Pretoze obdivujem billieho gitaristicke nadanie a iba toho Juniora som drzal v rukerasta_blasta píše:to ej znát už z nicku... ale proč zrovna billyho model.. je aji junior bez podpisu
rasta_blasta píše:nechci nikoho urazit ale billy je hluboce podpruměrný kytarista...
jivo píše:rasta_blasta píše:nechci nikoho urazit ale billy je hluboce podpruměrný kytarista...
skutocne?a v com konkretne je podpriemerny? v tom ze nehra 20 minutove sola?
rasta_blasta píše:
no přiznejme si že nikdy neukázal že je něco extra... ikdyž sou i horší slavní kytaristi ale zádlad jeho uspěchu nebyl v kytarových ručičkách... spíš v tý chytlaví melodii podložený 4ma akordama...
jivo píše:rasta_blasta píše:
no přiznejme si že nikdy neukázal že je něco extra... ikdyž sou i horší slavní kytaristi ale zádlad jeho uspěchu nebyl v kytarových ručičkách... spíš v tý chytlaví melodii podložený 4ma akordama...
aha, takze ked clovek neukazuje nic extra (20 minutove sola napr.), tak znamena ze je zly? podla mna ide o to, robit fungujucu muziku, ktora oslovi posluchaca a prinesie mu potesenie a to sa urcite billimu podarilo a stale dari. nie som nejaky fanusik green day, ale podla mojich doterajsich skusenosti su takmer vsetci gitaristi, ktori dosiahli popularitu a uroven svetovo znamych kapiel na dost vysokej urovni, lebo tam sa nedostane clovek, ktori vie zahrat "iba" 4 akordy.
Ked ti no nejde tak napis do youtube vyhladavaca knowledge a daj hned prve videon1ck píše:youtube link nejde
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků