Moderátor: Moderators
p81 píše:len maly dotaz: zaryti "lampisti" tvrdia, ze seriova ef. slucka ovplivnuje vysledny zvuk tym, ze zaraduje polovodicove suciastky do signalovej cesty. je to podla vas pravda? myslite, ze je to fakt taky rozdiel? myslim v dynamike, zvuku, v charaktere... ...alebo, ze nedavaju ziadne efekty rovno za gitaru. lebu uz to nie je klasicka lampa, uz je to ovplyvnene polovodicmi v krabicke.
podla mna je to tiez blbost, pretoze naozaj vela gitaristov tam tie efekty ma. napadlo ma to preto, ze rozdalovsky tiez pise, ze pouziva viac paralelnu, pretoze tam niesu v ceste polovodice. a mne sa to zdalo ako hlupost.zakk666 píše:p81: jj aj ja som to pocul a cital ale podla mna je to blbost.
takze, ak mam nekvalitny efekt , prejavi sa mi jeho "nekvalita" viac v seriovej slucke? potom je podla mna lepsia paralelna.pole píše:Seriova je o tom ze cely signal sa berie z efektu a neda sa tam primiesavat povodny...
p81 píše:takze, ak mam nekvalitny efekt , prejavi sa mi jeho "nekvalita" viac v seriovej slucke? potom je podla mna lepsia paralelna.pole píše:Seriova je o tom ze cely signal sa berie z efektu a neda sa tam primiesavat povodny...
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 4 návštevníků