Program na nahravanie

Moderátor: Moderators

Příspěvekod styrioci » čtv úno 08, 2007 13:00

TheEdges píše:lenze z neznamych pricin sa to neda a neviem com,mam tam tlacitko na bicie ale nechce fungovat


nie je ta neznama pricina ta, ze tie bicie mas vo formate *.mid alebo *.gpx (x je cislo verzie GP)? musia byt vo formate *.wav alebo *.mp3 a malo by to ist.
Obrázek
Uživatelský avatar
styrioci
 
Příspěvky: 3840
Registrován: čtv lis 03, 2005 12:46
Bydliště: Kosice, SR

Příspěvekod thebishop » pát úno 09, 2007 01:05

ten kristal audio engine ma pri nahravani nejake velmi velke oneskorenie, ked to nahravam s metronomom a potom to pustim tak je to o dost neskor, da sa s tym nieco robit?
Uživatelský avatar
thebishop
 
Příspěvky: 159
Registrován: úte srp 22, 2006 00:51
Bydliště: Presov

Příspěvekod styrioci » pát úno 09, 2007 13:17

thebishop píše:ten kristal audio engine ma pri nahravani nejake velmi velke oneskorenie, ked to nahravam s metronomom a potom to pustim tak je to o dost neskor, da sa s tym nieco robit?


mas nainstalovane ASIO ovladace?

www.asio4all.com
Obrázek
Uživatelský avatar
styrioci
 
Příspěvky: 3840
Registrován: čtv lis 03, 2005 12:46
Bydliště: Kosice, SR

Příspěvekod Mario Bross » pát úno 09, 2007 16:22

thebishop píše:ten kristal audio engine ma pri nahravani nejake velmi velke oneskorenie, ked to nahravam s metronomom a potom to pustim tak je to o dost neskor, da sa s tym nieco robit?


ja som mal s tym tiez problemy ale po nainstalovani ASIO som dosiahol latenciu pod 8ms co uz je slusne a mam ON board zvukovku...ten ASIO driver si mozes stiahnut tu:

www.asio4all.com
Ibanez SZ520QM,
Soldano SLO-100(homemade),
Obrázek


------------------------------------------------
Uživatelský avatar
Mario Bross
 
Příspěvky: 1452
Registrován: úte bře 07, 2006 22:06
Bydliště: Ilava

Příspěvekod thebishop » pát úno 09, 2007 16:25

styrioci píše:
thebishop píše:ten kristal audio engine ma pri nahravani nejake velmi velke oneskorenie, ked to nahravam s metronomom a potom to pustim tak je to o dost neskor, da sa s tym nieco robit?


mas nainstalovane ASIO ovladace?

www.asio4all.com


jj, aj ked ten program uz interne sam ma nejake asio ovladace nainstaloval som aj tie asio4all, len problem je ze ked si dobre pametam, tak v niektorych programox sa mi potom objavilo aj asio zariadenie v casti pre nahravanie, teda v nastaveniach zariadeni pre nahravanie a prehravanie, navyse este je vacsinou mozes niekde priamo tie asio ovladace ovladat pomocou panela a ten kristal sa mi zda v pohode jednoduxy free program a celkom sa mi zapacil az na tu latenciu, zvukovku nie je nic moc samozrejme, ale ako hovorim skusal som uz na inych programox a tu neviem ze co
Uživatelský avatar
thebishop
 
Příspěvky: 159
Registrován: úte srp 22, 2006 00:51
Bydliště: Presov

Příspěvekod Mario Bross » pát úno 09, 2007 16:28

jaj sorry som si vsimol ze ujo rychly menom styrioci ma zas obehol :lol:
no co uz... :)
Ibanez SZ520QM,
Soldano SLO-100(homemade),
Obrázek


------------------------------------------------
Uživatelský avatar
Mario Bross
 
Příspěvky: 1452
Registrován: úte bře 07, 2006 22:06
Bydliště: Ilava

Příspěvekod styrioci » pát úno 09, 2007 17:44

Mario: ale to, ze som ta obehol o cca 3 hodiny si si uz mohol vsimnut :wink: :lol:
bishop: ani v nastaveniach kristalu sa ti nepodarilo najst nic uzitocne co by pomohlo tu latenciu znizit?
kedze som s tym kristalom nerobil a nepomohli ani ASIO drivery tak mi neostava nic ine ako ta odkazat na tuto stranku a dufat, ze tam najdes odpoved na svoj problem..
Obrázek
Uživatelský avatar
styrioci
 
Příspěvky: 3840
Registrován: čtv lis 03, 2005 12:46
Bydliště: Kosice, SR

Příspěvekod Mario Bross » pát úno 09, 2007 23:02

styrioci píše:Mario: ale to, ze som ta obehol o cca 3 hodiny si si uz mohol vsimnut :wink: :lol:


jj ale nedalo mi to :wink: :D
Ibanez SZ520QM,
Soldano SLO-100(homemade),
Obrázek


------------------------------------------------
Uživatelský avatar
Mario Bross
 
Příspěvky: 1452
Registrován: úte bře 07, 2006 22:06
Bydliště: Ilava

Příspěvekod thebishop » sob úno 10, 2007 14:51

styrioci píše:Mario: ale to, ze som ta obehol o cca 3 hodiny si si uz mohol vsimnut :wink: :lol:
bishop: ani v nastaveniach kristalu sa ti nepodarilo najst nic uzitocne co by pomohlo tu latenciu znizit?
kedze som s tym kristalom nerobil a nepomohli ani ASIO drivery tak mi neostava nic ine ako ta odkazat na tuto stranku a dufat, ze tam najdes odpoved na svoj problem..


thanx a lot, fakt diki, vacsinou nemam xut citat fora kvoli problemu lebo dlho trva kym to clovek najde, ale toto je zrejme castejsi problem a hned prvu temu co som otvoril a prvy prispevok mi hned objasnil kde je problem, totiz myslel som ze ked mam zaskrtnuty aj standardny driver zvukovky a aj asio takze by to malo ist, alebo aspon mi da na vyber ten program, ale musim mat v nastaveniach zaskrtnute iba asio drajvre, co samozrejme nieje problem, len ma to hned nenapadlo, potom je to celkom v pohode program ten kristal, teda nato ze je FREE
Uživatelský avatar
thebishop
 
Příspěvky: 159
Registrován: úte srp 22, 2006 00:51
Bydliště: Presov

Příspěvekod Ivan.ps » ned srp 12, 2007 17:39

zdravim. Pouziva tu niekto prosim program Audacity? Mal by som nejake otazky ohladom tohto programu. Dakujem
Roland RD-700NX, Korg PA-600, TC Helicon Harmony-M, RCF ART-310A MK III, Mackie 802 VLZ 3, AKG K-240 MKII, Vintage V100, Zoom G2Nu
Uživatelský avatar
Ivan.ps
 
Příspěvky: 571
Registrován: sob pro 31, 2005 12:44
Bydliště: Nové Zámky

Příspěvekod BrianLover » ned srp 12, 2007 17:43

Ivan.ps píše:zdravim. Pouziva tu niekto prosim program Audacity? Mal by som nejake otazky ohladom tohto programu. Dakujem


nepouzivat, ak chces nahravat viac ako jednu stopu, nevie Asio..teda, verzia, s ktorou som pracoval naposledy, nejdem krivdit..
Uživatelský avatar
BrianLover
 
Příspěvky: 407
Registrován: pon lis 21, 2005 13:16
Bydliště: Nitra

Příspěvekod mcmaros » ned srp 12, 2007 17:58

Ivan.ps píše:zdravim. Pouziva tu niekto prosim program Audacity? Mal by som nejake otazky ohladom tohto programu. Dakujem

Ja pouzivam, ale nie som v nom profik.

Ivan.ps píše:nepouzivat, ak chces nahravat viac ako jednu stopu, nevie Asio..teda, verzia, s ktorou som pracoval naposledy, nejdem krivdit..

Tak to si pracoval asi s hodne starou verziou. Ako myslis, ze nevie nakravat viac ako jednu stopu? Je to viacstopovy program. Nahravam s nim aj digitalne z PODa.
Obrázek
Max for President!
Uživatelský avatar
mcmaros
 
Příspěvky: 3677
Registrován: ned lis 27, 2005 12:21

Příspěvekod Ivan.ps » ned srp 12, 2007 18:34

S tymto programom som asi pred mesiacom skusal nahravat jednu skladbu a vsetko islo v pohode.

Nahral som si jednu stopu, potom som si ju pustil a zacal poprinej nahravat druhu stopu.

Problem je ze neviem kde sa stala chyba ale teraz ked nahram jednu stopu a idem nahrat dalsiu, tak ta prva stopa nehra. Neviem ci som niekde nieco prestavil alebo co, ale neviem kde moze byt problem. Nevie niekto poradit ako to dat do normalneho stavu? Dakujem
Roland RD-700NX, Korg PA-600, TC Helicon Harmony-M, RCF ART-310A MK III, Mackie 802 VLZ 3, AKG K-240 MKII, Vintage V100, Zoom G2Nu
Uživatelský avatar
Ivan.ps
 
Příspěvky: 571
Registrován: sob pro 31, 2005 12:44
Bydliště: Nové Zámky

Příspěvekod jano90 » ned srp 12, 2007 20:28

pokial sa nemylim, tak sa da nahravat aj na Cakewalk Sonar, len som pocul, ze to nie je az tak dobry program na nahravanie....
jano90
 
Příspěvky: 136
Registrován: úte čer 26, 2007 17:24
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod mcmaros » ned srp 12, 2007 20:40

Ivan.ps píše:Problem je ze neviem kde sa stala chyba ale teraz ked nahram jednu stopu a idem nahrat dalsiu, tak ta prva stopa nehra.

Edit / Preferences a zaskrknes "Play other tracks while recording new one". A ked chces niektore utlmit, tak das na tej stope mute.
Obrázek
Max for President!
Uživatelský avatar
mcmaros
 
Příspěvky: 3677
Registrován: ned lis 27, 2005 12:21

Příspěvekod Ivan.ps » ned srp 12, 2007 20:48

Dakujem, som si to nevsimol. Este raz diky...
Roland RD-700NX, Korg PA-600, TC Helicon Harmony-M, RCF ART-310A MK III, Mackie 802 VLZ 3, AKG K-240 MKII, Vintage V100, Zoom G2Nu
Uživatelský avatar
Ivan.ps
 
Příspěvky: 571
Registrován: sob pro 31, 2005 12:44
Bydliště: Nové Zámky

Příspěvekod Dexter8 » úte čer 15, 2010 15:11

Cavte. Potrebujem pomoc. Stiahol som si program Audacity a dos zle sa mi s ním pracuje. Hlavne by som sa chcel spýta, ako by som tam mohol vloži napr. bicie alebo bass gitaru. Počul som, že pri nastavení Stereo Mixu sa bude nahráva to, čo znie v PC. No to mi vôbec nefunguje. Dalej mám problém s efektami. Nevimem tam nájs žiadny tvrdší rockový efekt. Ani len obyčajnú zvenu. A ked aj nejaký ten efekt (napr. obyčajná ozvena ktorá zosilňuje a slabne) nastavím, môžem ho zmeni iba vtedy, ked už je gitara nahratá. To mám potom ako nahráva, ked sa to dá nastavi až ked no nahrám s cleanom. Jediné, čo môžem urobi je hra priamo cez môj vlastný efekt. A ten v PC znie hrozne.
Tiež mám problém s tým, čo tuto nado mnou je spomenuté, že ked mám nahratú jednu stopu a idem nahra dalšiu, tak mi proste tá druhá nehrá. Ale to mi robí iba niekedy. Raz mi to idenormálne a raz mi to blbne. A skoro som zabudol na poslednú vec. Neviem prečo, ale pravý reprák mi vobec nehrá. Teda myslím ked nahrávam. Nechápem to.
Je toho dos, ale ocenil by som, keby mi niekto poradil.
Dexter8
 
Příspěvky: 1
Registrován: úte čer 15, 2010 14:57
Bydliště: Košice

Předchozí

Zpět na Archiv

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 3 návštevníků

cron