TheEdges píše:wait a moment,bicie sa daju nahrat v guitar pro?myslim ci sa daju tam skomponovat,sak viete ako to myslim
ano ide to...zapisujes to do gitary normalne ako gitaru...len to stopy na bicie

Moderátor: Moderators
TheEdges píše:wait a moment,bicie sa daju nahrat v guitar pro?myslim ci sa daju tam skomponovat,sak viete ako to myslim
TheEdges píše:takze kes som spravne pochopil,dam si tam dajaku pesnicku v midi a da sa tak zrobit ze budu iba bicie?alebo ako?
Mario Bross píše:to som skusal z GP exportnut ale boli strasne nap***...tiche nevyrazne...
TheEdges píše:a jak naberiem to midi?skadal to naberem?mozno pre dakoho hlupa otazkaale pre mna ne
styrioci píše:Mario Bross píše:to som skusal z GP exportnut ale boli strasne nap***...tiche nevyrazne...
ja som minule inportoval midi do GP vyhodil vsetko okrem bicich, ulozil do midi a potom cez nejaky vygoogleny konvertor som to zkonvertoval do MP3 a nebol ziadny problem..tak ako to prehravalo v GP mi to prehravalo aj v MP3
TheEdges píše:vsetke taby ktore idu do GP mam,mam icho kolo 2000 aj viac od roznych kapiel
TheEdges píše:ked si tam pustim dajaky song tak viem iba to ze stisim vsetke nastroje a pocujem iba bicie,ale importovat a exportovat....to je ina kava
TheEdges píše:ked si chcem dat song v mp3 a chcem to otvorit proste sa to neda
TheEdges píše:ako stamadial si vyberiem bicie a skomponovat spolu s mojou gitarou v cool edit?
TheEdges píše:lenze z neznamych pricin sa to neda a neviem com,mam tam tlacitko na bicie ale nechce fungovat
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků