Behringer GDI 21 - recenzia

Moderátor: Moderators

Příspěvekod <SLASH> » stř pro 27, 2006 20:32

NEni su sviatky nahodou uz teraz? :D
"Vypijem flasu Jacka Danielsa denne. Zomriem?" Slash
Uživatelský avatar
<SLASH>
 
Příspěvky: 612
Registrován: stř srp 09, 2006 17:56
Bydliště: Trnava

Příspěvekod Mario Bross » stř pro 27, 2006 20:33

no su podla mna... :D
Ibanez SZ520QM,
Soldano SLO-100(homemade),
Obrázek


------------------------------------------------
Uživatelský avatar
Mario Bross
 
Příspěvky: 1452
Registrován: úte bře 07, 2006 22:06
Bydliště: Ilava

Příspěvekod styrioci » stř pro 27, 2006 20:34

teraz su prazdniny :P normalni ludia (nad 18 :lol: ) maju teraz pracovny tyzden :wink:
Obrázek
Uživatelský avatar
styrioci
 
Příspěvky: 3840
Registrován: čtv lis 03, 2005 12:46
Bydliště: Kosice, SR

Příspěvekod Dejvo DBTA » stř pro 27, 2006 20:36

styrioci píše:teraz su prazdniny :P normalni ludia (nad 18 :lol: ) maju teraz pracovny tyzden :wink:


Spravny postreh ;-). Proste niekedy v casovom horizonte do 2 tyzdnom sem hodim ukazky 3 zakl. zvukov ktore budu kvalitnejsie.
Nevím niè!
Uživatelský avatar
Dejvo DBTA
 
Příspěvky: 737
Registrován: pon črc 10, 2006 09:56
Bydliště: obec v SR

Příspěvekod mcmaros » stř pro 27, 2006 22:24

Ako to ze niektori nepocuju to rusenie v tej nahravke? Hlavne tych prvych 5 sekund to tam vrci ako keby to tam rusil CRT monitor alebo co. A aj v celej nahravke to trochu pisti. Som z toho jelen.
Obrázek
Max for President!
Uživatelský avatar
mcmaros
 
Příspěvky: 3677
Registrován: ned lis 27, 2005 12:21

Příspěvekod SLASH12 » stř pro 27, 2006 22:33

Ja neveim... nahravka hned tym zacne aj tym skonci... take neprijemne pistanie.. ale inac zvuk je pekny.. ale nebude to kombom ale v niecom inom zeby mikrofon? lebo este ked mas stisenu gitaru uz aj vtedy to tak pisti
Uživatelský avatar
SLASH12
 
Příspěvky: 569
Registrován: ned lis 27, 2005 16:04
Bydliště: Nove Zamky

Příspěvekod Mario Bross » stř pro 27, 2006 22:48

presne tak pistannie ide celou nahravkou...a skusal som to aj na kvalitnejsej sustave...fakt nechapem :shock:
Ibanez SZ520QM,
Soldano SLO-100(homemade),
Obrázek


------------------------------------------------
Uživatelský avatar
Mario Bross
 
Příspěvky: 1452
Registrován: úte bře 07, 2006 22:06
Bydliště: Ilava

Příspěvekod styrioci » čtv pro 28, 2006 11:16

:oops: oki vypocul som si to este raz a vytocil to naplno a pocut tam slabulinke piskanie, ktore pri normalnej hlasitosti nema sancu clovek postrehnut...fakt je to uplne potichucky, ze prvy krat som si to ani nevsimol...
nie su vasi rodicia netopieri? :lol:
Obrázek
Uživatelský avatar
styrioci
 
Příspěvky: 3840
Registrován: čtv lis 03, 2005 12:46
Bydliště: Kosice, SR

Příspěvekod jivo » čtv pro 28, 2006 23:59

ukazka sa vcelku da, ale to pistanie pocujem na zaciatku (aj neskor) uplne zretelne. poznam ho velmi dobre, pretoze ho pocujem vzdy, ked hram na gitare zapojenej do multiefektu a ten do PC a ked su snimace, resp gitara blizko monitoru, vydava to presne takyto zvuk. takze predpokladam, ze nahravka bola robena s gitarou pri zapnutom CRT monitore, ako napisal mcmaros.
My gear rulez. Your gear sucks. :D
Les Paul + Marshall = ROCK !!!
Powered by Peavey and Mesa/Boogie amplification.
Uživatelský avatar
jivo
 
Příspěvky: 13341
Registrován: pát kvě 28, 2004 13:20

Příspěvekod Milan1 » pát pro 29, 2006 15:21

jivo píše:ukazka sa vcelku da, ale to pistanie pocujem na zaciatku (aj neskor) uplne zretelne. poznam ho velmi dobre, pretoze ho pocujem vzdy, ked hram na gitare zapojenej do multiefektu a ten do PC a ked su snimace, resp gitara blizko monitoru, vydava to presne takyto zvuk. takze predpokladam, ze nahravka bola robena s gitarou pri zapnutom CRT monitore, ako napisal mcmaros.


Presne tak 8) Hrani v blizkosti monitora neodporucam, vydava to hrozne brumi, sumi, piska a este kadeco ine. Ked som si kupil Jackhammera tak som ho skusal pri zapnutom monitore a koniec, uz som ho chcel na druhy den reklamovat ale nedalo mi to a este pred reklamaciou som si ho zapol (mimo monitoru) a bolo po reklamacii, Chvala bohu. Takze bacha na monitori, su to spiny :wink:
IBANEZ RG 321 MH-RB (sh-4 a PAF Joe, Gotoh kobylka), Homemade celolampova hlava, Kustom QUAD ST412 A (4 x Vintage30), BOSS,
Uživatelský avatar
Milan1
 
Příspěvky: 490
Registrován: stř črc 12, 2006 09:31
Bydliště: Rybany

Příspěvekod mcmaros » pát pro 29, 2006 16:24

styrioci: skus to pocuvnut na sluchatkach. Potom to zarucene budes zretelne pocut :D . Rusit moze aj televizor, nie len CRT. A v panelaku hocico. Ked si chcem daco nahravat, tak len pri vypnutom televizore :? . Monitor je nastastie LCD :D . Pri CRT monitore treba jednoducho zapnut nahravanie a vypnut monitor.
Obrázek
Max for President!
Uživatelský avatar
mcmaros
 
Příspěvky: 3677
Registrován: ned lis 27, 2005 12:21

Příspěvekod Dejvo DBTA » pát pro 29, 2006 17:06

No pocuval som to na sluchdlach a s vacsou hlasitostou nez obvykle, a pocujem to tam na zaciatku a na konci, cez nahravku nebadane.
Monitor by to byt nemal, pretoze ten je LCD, ale je mozne ze som mal pusteny v izbe TV...neviem to presne, nejak som to nepozoroval.
Ale uz viem co ste mysleli tym piskotom :-).

Ako hovorim, po sviatkoch dam 3 ukazky zakl. zvukov, v lepsej kvalite.

Dejvo.
Nevím niè!
Uživatelský avatar
Dejvo DBTA
 
Příspěvky: 737
Registrován: pon črc 10, 2006 09:56
Bydliště: obec v SR

Příspěvekod pony » čtv led 04, 2007 12:52

pisti. je to taka haluzna vysoka frekvencia co boli z nej hlava, taka co si uvedomite az ked vypnete televizor, ze daco tam hucalo... ale da sa to prehliadnut, nie je to to brnknutie na zaciatku.

inak asi ste ma presvedcili a asi zacnem brigadovat... :)

problem je ze mam velmi slabe kombo (Rocktone 50R) a bojim sa ze ci to bude mat zmysel. v kazdom pripade potrebujem nejaky distortion efekt tak ci tak. tak za tu cenu sa mi to paci. dam vediet ked zarobim (v) tescu peňeži. ;)
Ibanez GSA60-MG || VOX || Korg ax3000g || EHX nanomuff + EHX octave multiplexer
Uživatelský avatar
pony
 
Příspěvky: 45
Registrován: sob srp 27, 2005 15:16
Bydliště: PO

Příspěvekod thebishop » čtv led 04, 2007 20:23

hej je tam ta taky piskot ale tiez som pocul az ked som si dal sluchatka, ale zeby ma z toho bolela hlava, to asi nie , na reprakox som to nepocul, to asi fakt zavisi od kvality reprakov a rozsahu sluxu (ktory ma tendenciu sa postupne zuzovat), ale ten behringer GDI21 vyzera byt fakt v pohode vecicka, hlavne za tu cenu

Rocktone 50R neje slabe kombo, vykon ma postacujuci, teda 50 W, Rocktone je SHIT :D , ale ten behringer tomu moze len pomoct, pretoze zle na rocktone je hlavne skreslenie, cisty zvuk moze byt
Uživatelský avatar
thebishop
 
Příspěvky: 159
Registrován: úte srp 22, 2006 00:51
Bydliště: Presov

Příspěvekod pony » pát led 05, 2007 00:08

mnoo...
dufam ze mas pravdu. hej je dost silne, ale zvuk je onicom. aj cisty... :) a nie je to problem gitary...

no snad dam vediet ci to pomohlo...
Ibanez GSA60-MG || VOX || Korg ax3000g || EHX nanomuff + EHX octave multiplexer
Uživatelský avatar
pony
 
Příspěvky: 45
Registrován: sob srp 27, 2005 15:16
Bydliště: PO

Příspěvekod TheEdges » pát bře 23, 2007 21:42

vcelku pekny zvuk,ja som to napojil na moje bossy cize CE-3 a OD-2,s CE3 je to klasika,chorus jak chorus,ale zaujala ma najme kombinacia funk style alebo roosty s OD-2 a hrat bola jedna basen,presne ten zvuk som dlho hladal a pri vybnuti bosa sa dalo hrat jak clean aj ked to nebol cisty clean,este to musim skusit s mixakom a uvidim co to spravy,ale dufam ze len same dobre veci
A mam otazku-ten gnd lift prepinac funguje vobec?lebo dajaku zmenu som nepocitil
TheEdges
 
Příspěvky: 408
Registrován: čtv led 11, 2007 16:36
Bydliště: svidnik

Příspěvekod mcmaros » pát bře 23, 2007 22:19

TheEdges píše:A mam otazku-ten gnd lift prepinac funguje vobec?lebo dajaku zmenu som nepocitil


To je oddelenie zemi (aby zem na vystupe nebola spojena so zemou v inej casti obvodu). Zvukovo nic nezpozorujes. Iba ak by ti to brumelo a tym prepinacom prestalo. :D
Obrázek
Max for President!
Uživatelský avatar
mcmaros
 
Příspěvky: 3677
Registrován: ned lis 27, 2005 12:21

Příspěvekod TheEdges » pát bře 23, 2007 22:33

s akou inou zemou v inej casti obvodu :?:
TheEdges
 
Příspěvky: 408
Registrován: čtv led 11, 2007 16:36
Bydliště: svidnik

Příspěvekod mcmaros » pát bře 23, 2007 22:38

Proste aby si galvanicky oddelil vystup od predchadzajuceho efektoveho retazca. Bezne sa to robi transformatorom. Napriklad v DI boxoch. Ma to aj pasivny Redbox. Tym mozes odstranit zemniacu slucku a moze ti to prestat brumiet.
Obrázek
Max for President!
Uživatelský avatar
mcmaros
 
Příspěvky: 3677
Registrován: ned lis 27, 2005 12:21

Příspěvekod viki6398 » úte úno 09, 2010 17:06

Dobrý deň,zaujímalo by ma či má niekto skúsenosti s využitím tohto efektu na hranie doma cez PC,s využitím programu Guitar Rig(Amplitube a pod.).
Dakujem za odpoved.
Jolana Diamant
Jackson JS20,
Cort X11
EQ700
Peavy Valveking 112
viki6398
 
Příspěvky: 39
Registrován: stř úno 11, 2009 17:46
Bydliště: Zohor

PředchozíDalší

Zpět na Archiv

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků

cron