Guitar Pro 5

Moderátor: Moderators

Příspěvekod Návštěvník » stř bře 05, 2008 18:43

a ako sa pridaju?...mna to tiez zaujima
Návštěvník
 

Příspěvekod Polymer » stř bře 05, 2008 18:48

Vindo píše:a ako sa pridaju?...mna to tiez zaujima

Hore stopa (track), pridat (add)....
Alebo SHIFT+Ctrl+Insert :wink:
Ibanez RG-370 DX (neck: EMG-89 | bridge: EMG-81)
Engl Thunder 50 Reverb
Dunlop Crybaby GCB-95
Korg AX5G
Shure SM57
EB .010-.052
Uživatelský avatar
Polymer
 
Příspěvky: 817
Registrován: pát pro 29, 2006 21:33
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod Návštěvník » stř bře 05, 2008 18:55

no ale ja bicie ani nemam v ponuke...toto viem ako sa pridavaju dalsie hudobne nastroje do listu....ale ja nemam bicie medzi hud. nastrojami v tom GP5
Návštěvník
 

Příspěvekod Polymer » stř bře 05, 2008 19:08

To sa ta pyta ako prve, ci chces nastroj, alebo bicie... :P
Ibanez RG-370 DX (neck: EMG-89 | bridge: EMG-81)
Engl Thunder 50 Reverb
Dunlop Crybaby GCB-95
Korg AX5G
Shure SM57
EB .010-.052
Uživatelský avatar
Polymer
 
Příspěvky: 817
Registrován: pát pro 29, 2006 21:33
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod punkpin » stř bře 05, 2008 20:02

alebo ste ma nepochopily alebo som natvrdly ja....proste dam tam daky tab....hocjaky...bicaky pocujem...nema problema....dole su mena kapely....ked tuknem na gitaraaaaka tak mi ukaze hmatnik....ked na bassaka tak basu...no len ked ukazem na biciaka tak sa taby zmenia no ziadne bicie nevidim...i ked....je tam hore neaktivna ikonka bicich....chcem vediet...(facha to niekomu tak ze VIDI BICIE?myslim.....ze vidi ked padne uder na rytm,icak alebo tak....lebo ako omocka pre mna ako gitaraka je to uzitocna .....a chcem len vediet ci to ma zmysel aj pre roztlkacov...dik.
I'm eating vegetation, cause of fast food nation
I'm wearing a couple of shoes cause of globalization
I'm watching michael moore expose the awful truth
I'm listening to public enemy and reagan youth

Bandzone.cz/zlompina
Uživatelský avatar
punkpin
 
Příspěvky: 1386
Registrován: ned zář 16, 2007 15:06

Příspěvekod Polymer » stř bře 05, 2008 20:08

punkpin píše:alebo ste ma nepochopily alebo som natvrdly ja....proste dam tam daky tab....hocjaky...bicaky pocujem...nema problema....dole su mena kapely....ked tuknem na gitaraaaaka tak mi ukaze hmatnik....ked na bassaka tak basu...no len ked ukazem na biciaka tak sa taby zmenia no ziadne bicie nevidim...i ked....je tam hore neaktivna ikonka bicich....chcem vediet...(facha to niekomu tak ze VIDI BICIE?myslim.....ze vidi ked padne uder na rytm,icak alebo tak....lebo ako omocka pre mna ako gitaraka je to uzitocna .....a chcem len vediet ci to ma zmysel aj pre roztlkacov...dik.


tam ti neukazuje co kedy hra... su tam len vypisane vsetky zvuky bicich, a ich zobrazenie v notovom zapise+cislo v tablature... double-clickom na hociktory sa ti prida do partitury. ale nevem, preco ti to nejde otvorit... ked si otvoris bicaka, mas tam pekne vsetky noty na bicie aj s cislami? Skus pridat stopu, daj bicie a to by sa ti malo same otvorit hned po pridani...
Ibanez RG-370 DX (neck: EMG-89 | bridge: EMG-81)
Engl Thunder 50 Reverb
Dunlop Crybaby GCB-95
Korg AX5G
Shure SM57
EB .010-.052
Uživatelský avatar
Polymer
 
Příspěvky: 817
Registrován: pát pro 29, 2006 21:33
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod punkpin » stř bře 05, 2008 20:56

no tohoto som sa bal....toto mi ide...no takze uz mi je jasne preco sa to nevola Drummer Pro... :lol:
I'm eating vegetation, cause of fast food nation
I'm wearing a couple of shoes cause of globalization
I'm watching michael moore expose the awful truth
I'm listening to public enemy and reagan youth

Bandzone.cz/zlompina
Uživatelský avatar
punkpin
 
Příspěvky: 1386
Registrován: ned zář 16, 2007 15:06

Příspěvekod Návštěvník » stř bře 05, 2008 21:53

Polymer píše:To sa ta pyta ako prve, ci chces nastroj, alebo bicie... :P


ahaaaa..jasne..diki..tá moja roztržitos :D
Návštěvník
 

Příspěvekod ~beowulf~ » čtv bře 06, 2008 07:58

co sa ti nepaci? Noty su mapovane podla standardu General MIDI a kazda ma svoje cislo. U bicich je jedno, na ktoru linku to cislo umiestnis. Ak to mas dobre zorganizovane, tak UVIDIS aj tie udery. Napriklad ja si davam kopaky na spodok, nad to hned snare, ako zakladne rytmicke prvky, nad tym mam dve linky na tomy a nad tym hi-hat a ride, uplne navrchu mi zostane "struna" na crash, splash, china a ine vyrazne prvky.
Ked niekto pise tab, tak si to obycajne tiez robi tak, aby sa v tom vyznal (ak ich nenasekvencuje v MIDI a potom len neimportuje do GP). A ked s tym budes chvilku robit, tak uz budes vediet, ze napr. noty 49 a 57 su crash1 a crash2
Cort M600 Black cherry sunburst (C 12-56)
IMG StageLine GAT-100R + 2x12 " Vin30
AKG D5S
E-MU 0202
CME M-Key
Uživatelský avatar
~beowulf~
 
Příspěvky: 1805
Registrován: stř dub 12, 2006 08:37
Bydliště: DCA n/V

Příspěvekod Bilboslavus » čtv bře 06, 2008 18:27

pridávam sa, budeš sa to musie trochu uči robi, trochu pamä potýri alebo si to na papierik napísa .. pretože kuka sa do toho mi prijde zdlhave radsej zapisujem cez klavesnicu.
ESP LTD MH-50 powered by EMG 81+85 in association with Ernie Ball 10
kombo: tranzistor Kustom Arrow16J 15W
PROEL káble, trsátka Jim Dunlop 0,99mm, JazzII, Ibanez signature Paul Gilbert,
Planet Waves pásik a kapo, multiefekt Boss GT-8
Uživatelský avatar
Bilboslavus
 
Příspěvky: 1076
Registrován: ned črc 15, 2007 22:42
Bydliště: Handlova bohuzial

Příspěvekod punkpin » čtv bře 06, 2008 18:58

takze aby som vas dostal do obrazu...kamos(drummer) si sosol GP a pytals a ma naco je tak neaktivna ikonka....ja som nevedel tak som sa spytal...doslo mi ze asi sotva bude nato ze uvidi prakticky bicie...tak isto ako ja praktocky uvidim gitaru(krk) ked zapnem(aktivnu) ikonku hmatniku...tot vsjo....chicquita!
I'm eating vegetation, cause of fast food nation
I'm wearing a couple of shoes cause of globalization
I'm watching michael moore expose the awful truth
I'm listening to public enemy and reagan youth

Bandzone.cz/zlompina
Uživatelský avatar
punkpin
 
Příspěvky: 1386
Registrován: ned zář 16, 2007 15:06

Příspěvekod TheEdges » čtv led 29, 2009 17:21

jou.....sahoval som nejake GP subory ale pri otvoreni mi ukazalo: na otvorenie tohto suboru musite zaktualizova svoju verziu Guitar Pro.....to mam akože zapnu online abo čo? bo kus ma to štve....inač verziu mam ver. 5.0
TheEdges
 
Příspěvky: 408
Registrován: čtv led 11, 2007 16:36
Bydliště: svidnik

Příspěvekod KuboG » čtv led 29, 2009 17:22

Potrebuješ 5.2
Gibson Les Paul 1957 Goldtop 2004, Gibson Les Paul 1955 Custom 2010, Navigator NLP370CTM P90, Tokai LS150 2009 Tobacco Sunburst, Gibson SG Standard P90 2009, Hiwatt DR103 1978, Marshall JTM45
Uživatelský avatar
KuboG
 
Příspěvky: 2587
Registrován: pon pro 18, 2006 18:21
Bydliště: Bernolákovo

Příspěvekod TheEdges » čtv led 29, 2009 17:46

ci pana už ma seru s tymi novymi vecami....keby dnešna doba bola old school ta by som bol asi najštastnejši človek.....keby bolo ešte to icq stare ta ku štastiu by mi nič nechybalo...ale oni ne...museli ju načisto zruši....a typujem že okrem ineho vzhľadu na tej GP 5.2 nebude nič nove.....****.....hor sa do sahovania...
TheEdges
 
Příspěvky: 408
Registrován: čtv led 11, 2007 16:36
Bydliště: svidnik

Příspěvekod TheEdges » čtv led 29, 2009 18:23

hou ma tu niekto tu verziu GP 5.2? bo furt sa snažim stiahnu a furt len virus stiahnem
TheEdges
 
Příspěvky: 408
Registrován: čtv led 11, 2007 16:36
Bydliště: svidnik

Příspěvekod J_B3 » čtv led 29, 2009 18:26

TheEdges píše:ci pana už ma seru s tymi novymi vecami....keby dnešna doba bola old school ta by som bol asi najštastnejši človek.....keby bolo ešte to icq stare ta ku štastiu by mi nič nechybalo...ale oni ne...museli ju načisto zruši....a typujem že okrem ineho vzhľadu na tej GP 5.2 nebude nič nove.....****.....hor sa do sahovania...


MOJA REC :!:
Kapela sa rozpadla , lebo gitarista zacal brat drogy ................ostatnym clenom kapely :)
Uživatelský avatar
J_B3
 
Příspěvky: 1917
Registrován: sob led 05, 2008 15:41
Bydliště: KOSICE

Příspěvekod Bilboslavus » čtv led 29, 2009 20:00

The Edges mám ju z torrentov ale ak ti nepojde tak ti upnem ale len instalacku rse packov ktore pribudli
ESP LTD MH-50 powered by EMG 81+85 in association with Ernie Ball 10
kombo: tranzistor Kustom Arrow16J 15W
PROEL káble, trsátka Jim Dunlop 0,99mm, JazzII, Ibanez signature Paul Gilbert,
Planet Waves pásik a kapo, multiefekt Boss GT-8
Uživatelský avatar
Bilboslavus
 
Příspěvky: 1076
Registrován: ned črc 15, 2007 22:42
Bydliště: Handlova bohuzial

Příspěvekod buro » čtv led 29, 2009 20:30

TheEdges píše:hou ma tu niekto tu verziu GP 5.2? bo furt sa snažim stiahnu a furt len virus stiahnem


Mam ju v PC bez RSE tak ak nahodu napis na icq a mozem ti ju poslat
Schecter C7 Hellraiser BCH
Ibanez RG1527BP (DiMarzio Blaze Custom)
Epiphone SG gothic (EMG81)
Line 6 POD UX1
Sennheiser freeport - Dime CryBaby - JT screamer - Pitchblack - Peavey 6505
Harley Benton 2x12 V30
Uživatelský avatar
buro
 
Příspěvky: 1686
Registrován: ned črc 09, 2006 23:11
Bydliště: Svidník / Košice

Příspěvekod ~beowulf~ » čtv led 29, 2009 20:43

ved ta 5.2 je vonku uz snad dva roky, akaze novinka?
Cort M600 Black cherry sunburst (C 12-56)
IMG StageLine GAT-100R + 2x12 " Vin30
AKG D5S
E-MU 0202
CME M-Key
Uživatelský avatar
~beowulf~
 
Příspěvky: 1805
Registrován: stř dub 12, 2006 08:37
Bydliště: DCA n/V

Příspěvekod jivo » čtv led 29, 2009 23:29

Bilbo_Turambar píše:The Edges mám ju z torrentov ale ak ti nepojde tak ti upnem ale len instalacku rse packov ktore pribudli


maruška píše:
TheEdges píše:hou ma tu niekto tu verziu GP 5.2? bo furt sa snažim stiahnu a furt len virus stiahnem


Mam ju v PC bez RSE tak ak nahodu napis na icq a mozem ti ju poslat


nabuduce please rovno napiste sukromnu spravu, ok? :wink:
My gear rulez. Your gear sucks. :D
Les Paul + Marshall = ROCK !!!
Powered by Peavey and Mesa/Boogie amplification.
Uživatelský avatar
jivo
 
Příspěvky: 13341
Registrován: pát kvě 28, 2004 13:20

PředchozíDalší

Zpět na Off topic

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron