Moderátor: Moderators
Krutko píše: ...ale nepochopim ako moze niekto dufat ze sa nauci hrat z citania na fore. ked ti tu ktokolvek hocico napise, nijak ti to neurychli ucenie sa techniky, to treba skusat
Krutko píše:EBbass píše:na niektorých to proste neznie(to neznamená že je zlý nástroj)
ako to je mozne ze mne to proste znelo na vsetkych nastrojoch co som mal v ruke?
~beowulf~ píše:Hej, problém môže by v zoome, a asi aj je. Aj cez počítač mi lezú flažolety omnoho ažšie než cez amp, aj keď sa ako-tak dá.
Ivan.ps píše:Ja nič nedúfam, ja to skúšam, iba som sa spýtal. To je taký problém? Ak áno, tak sorry.
EBbass píše:no vidíš,ja mám 3 dobré basy a na MM to neznie na G a D lebo MM ich má notoricky známe ako tichšie v porovnaní s ostatnými strunami,on znie,ale v kapele to je proste nepočutelné pri bežnom hraní.
Krutko píše:EBbass píše:no vidíš,ja mám 3 dobré basy a na MM to neznie na G a D lebo MM ich má notoricky známe ako tichšie v porovnaní s ostatnými strunami,on znie,ale v kapele to je proste nepočutelné pri bežnom hraní.
ty piskas na base ?
~beowulf~ píše:Hej, problém môže by v zoome, a asi aj je. Aj cez počítač mi lezú flažolety omnoho ažšie než cez amp, aj keď sa ako-tak dá.
Zpět na Gitarove techniky a teoria
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků