reprobox ku kombu

Moderátor: Moderators

reprobox ku kombu

Příspěvekod m@to » pon čer 21, 2010 17:51

Zdravim, mam doma kombo Vox pathfinder 15R a chcel by som ho pouzivat aj v skusobni ale je tam len 8" reproduktor takze ked to dam hlasnejsie tak tak to neznie velmi pritazlivo...inak pri normalnych hlasitostiach to ma velmi pekny zvuk...takze by som chcel kupit nejaky box 1x12" 8ohm....co myslite bude potom zvuk pocuvatelny aj ked to vypeciem trosku viac? resp. ked s tym ma niekto skusenosti tak prosim o radu...zatial totizto nechcem kupovat hlavu aj s bednou koli financiam (aj ked uz mam vyhliadnute :) )
m@to
 
Příspěvky: 2
Registrován: pon čer 21, 2010 17:30
Bydliště: Prešov

Re: reprobox ku kombu

Příspěvekod left_hand » pon čer 21, 2010 19:48

m@to píše:Zdravim, mam doma kombo Vox pathfinder 15R a chcel by som ho pouzivat aj v skusobni ale je tam len 8" reproduktor takze ked to dam hlasnejsie tak tak to neznie velmi pritazlivo...inak pri normalnych hlasitostiach to ma velmi pekny zvuk...takze by som chcel kupit nejaky box 1x12" 8ohm....co myslite bude potom zvuk pocuvatelny aj ked to vypeciem trosku viac? resp. ked s tym ma niekto skusenosti tak prosim o radu...zatial totizto nechcem kupovat hlavu aj s bednou koli financiam (aj ked uz mam vyhliadnute :) )


zbytocne vyhodene peniaze.
Skor ako sa spytas pozri sem, sem a sem.
Uživatelský avatar
left_hand
 
Příspěvky: 2099
Registrován: čtv srp 18, 2005 18:38
Bydliště: Sládkovièovo

Příspěvekod Ivan.ps » pon čer 21, 2010 20:32

Èo chceš vypeka na 15W kombe??? Bubeník udrie na bicie a ty si v tom momente dohral....
Roland RD-700NX, Korg PA-600, TC Helicon Harmony-M, RCF ART-310A MK III, Mackie 802 VLZ 3, AKG K-240 MKII, Vintage V100, Zoom G2Nu
Uživatelský avatar
Ivan.ps
 
Příspěvky: 571
Registrován: sob pro 31, 2005 12:44
Bydliště: Nové Zámky

Příspěvekod Badman » pon čer 21, 2010 21:44

Neries vobec 1x12 box k takemu kombu. Pomohlo by to zalostne malo. Odkladaj si peniazky aspon na 2x12 a seriozny amp.
Badman
 
Příspěvky: 132
Registrován: ned bře 07, 2010 21:47
Bydliště: BA

Příspěvekod m@to » pon čer 21, 2010 22:28

no praveze som na nom uz hral v skusobni a nebol problem ze by ho nebolo pocut len to nebol taky cisty zvuk proste...a je tam vystup na ext. speaker tak by som to chcel skusit vyuzit...na co by tam inak bol? ale inak dik za komentare :)
m@to
 
Příspěvky: 2
Registrován: pon čer 21, 2010 17:30
Bydliště: Prešov


Zpět na Gitarove techniky a teoria

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron