Zapojenie Gibson Burstbucker Pro

Moderátor: Moderators

Zapojenie Gibson Burstbucker Pro

Příspěvekod ModistOne » úte srp 07, 2012 13:11

Dobrý, mám taký problém, všade sa snažím nájs zapojenie Gibson snímačov. Mám doma Gibson Burstbucker pro a všimol som si, že ma iba jeden káblik a dva vývody. No na Seymour Duncan je jeden káblik a 5 vývodou. Viem, že dva tie vývody musia by spojené a jeden je zem, tie ďalšie dva sa zapoja do poákov. Znamená to, že Gibson snímače už majú v sebe tie dva vývody spojené a je v nich už aj zem.. ? ... Ďakujem za odpoveď ..[/img]
ModistOne
 
Příspěvky: 16
Registrován: ned bře 06, 2011 13:04

Příspěvekod Ondskan » úte srp 07, 2012 14:04

Obrázek

Podla mna su cievky spojene vnutri snimaču a tym as kablik signal a zem. Signal ide na switch a zem na obal poáku.
Gear:
Schecter C1 w/ SD TB4 + SH2
Laney TT50H - Wzmacniacz lampowy
T.C. Electronic G-Sharp
Korg PitchBlack
Alesis iO2 Express + Amplitube 3 + Reaper
http://bandzone.cz/guitarelectrification
Uživatelský avatar
Ondskan
 
Příspěvky: 1403
Registrován: sob črc 09, 2005 16:30
Bydliště: Stará Turá - Zlín

Příspěvekod ModistOne » úte srp 07, 2012 16:50

tú schému čo si poslal, tak ja mám 2xHB, 2xVolume, 2xTone a 3-way toggle switch... http://www.rmpickups.cz/files/schemes/schm46.jpg ... a jak rozpoznám, že ktorý ten vývod je zem a ktorý signál? ten čo je z vonka je zem ?..
mám takýto podobný http://i684.photobucket.com/albums/vv20 ... 010109.jpg
ModistOne
 
Příspěvky: 16
Registrován: ned bře 06, 2011 13:04

Příspěvekod Ondskan » úte srp 07, 2012 17:21

ModistOne píše:tú schému čo si poslal, tak ja mám 2xHB, 2xVolume, 2xTone a 3-way toggle switch... http://www.rmpickups.cz/files/schemes/schm46.jpg ... a jak rozpoznám, že ktorý ten vývod je zem a ktorý signál? ten čo je z vonka je zem ?..
mám takýto podobný http://i684.photobucket.com/albums/vv20 ... 010109.jpg


Na tom RM pickups mas schemu i pre 2hb 2vol 2tone. Je to kovový oplet, alebo len taká látka? Lebo oplet pripojíš spolu so zemou na kostru poáku. Nie som si teraz istý, ale farebné vodiče sú signálové. Keď to "oholíš" ten káblik sú tam 2 žili či len jedná ?
Gear:
Schecter C1 w/ SD TB4 + SH2
Laney TT50H - Wzmacniacz lampowy
T.C. Electronic G-Sharp
Korg PitchBlack
Alesis iO2 Express + Amplitube 3 + Reaper
http://bandzone.cz/guitarelectrification
Uživatelský avatar
Ondskan
 
Příspěvky: 1403
Registrován: sob črc 09, 2005 16:30
Bydliště: Stará Turá - Zlín

Příspěvekod ModistOne » stř srp 08, 2012 09:54

Je to kovový oplet a áno to som chcel spoji so zemou. A je tem iba jedna žila.
ModistOne
 
Příspěvky: 16
Registrován: ned bře 06, 2011 13:04


Zpět na Snimace

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 2 návštevníků

cron