Domáce štúdio (2.čas - SOFTWARE)

domáce štúdio, rady, tipy, riešenie problémov, softvér, hardvér

Moderátor: Moderators

Příspěvekod Doldy » pát pro 04, 2009 08:47

jivovi: to som reagoval na prispevok 999th. normalny desktop mam, idem si nastudovat co je to vlastne ta zemna slucka, no ale ten sum...nahravam to zatial cez taky starsi dynamicky mikrak a ani to neni tak strasne, len dam tam par efektov, gain ked je treba a uz tam ten sum pocujem, mudrejsi budem s kondikom, len este mi nedorazil. dakujem vsetkym za reakcie na moje otazky, som zaciatocnik a aj ked mam mozno blbe pripomienky alebo otazky tak len preto lebo jednoducho NEVIEM...odpovede tych co maju priame skusenosti su cennejsie ako nejake nezrozumitelne clanky, ktore by som googlit na nete
Doldy
 
Příspěvky: 104
Registrován: pát lis 13, 2009 09:34
Bydliště: Zlaté Moravce

Příspěvekod jivo » ned pro 06, 2009 00:41

Doldy: vsak v pohode, len som si myslel, ze si prehliadol moj prispevok. proste pokial nemas nejaky uplne zly mikrofon, tak by to mohlo byt v nastaveniach, pripadne v nejakom zlom kabli.

a aky gain tam davas? ked nahras nahravku, potom sa ju pomocou gainu snazis dat hlasnejsie? problem moze byt v prilis tichom zazname zdroja zvuku.
My gear rulez. Your gear sucks. :D
Les Paul + Marshall = ROCK !!!
Powered by Peavey and Mesa/Boogie amplification.
Uživatelský avatar
jivo
 
Příspěvky: 13341
Registrován: pát kvě 28, 2004 13:20

Příspěvekod ~beowulf~ » ned pro 06, 2009 09:43

Veru, treba aj rozumne nastavi vstupnú úroveň, inak pôjde dynamika do r***.
Cort M600 Black cherry sunburst (C 12-56)
IMG StageLine GAT-100R + 2x12 " Vin30
AKG D5S
E-MU 0202
CME M-Key
Uživatelský avatar
~beowulf~
 
Příspěvky: 1805
Registrován: stř dub 12, 2006 08:37
Bydliště: DCA n/V

Příspěvekod Doldy » ned pro 06, 2009 18:54

sofwarovy gain nechavam pred nastavenim na 0 a na prevodniku to nastavim podla navodu ale s dynamickym mic to bude slabe asi vzdy, dalej ako 10cm od mikraku to nezachyti takmer nic. ale co ma stve posledne dni viac je ze ma ten Fast Track zacina trochu "trenovat" - niekedy ho komp ani nanajde, musim to restartnut a potom ho uz najde, inokedy v pro tools chrci zavrem ho a znova otvorim a uz nechrci a pritom nic neprestavujem, driver mam urcite dobry. toto je ta nestabilnost USB prevodnikov, co sa casto spomina?
Doldy
 
Příspěvky: 104
Registrován: pát lis 13, 2009 09:34
Bydliště: Zlaté Moravce

Příspěvekod jivo » sob pro 19, 2009 03:47

usb by mali byt ok, nestabilne su najma fw. ale asi sa moze stat.
My gear rulez. Your gear sucks. :D
Les Paul + Marshall = ROCK !!!
Powered by Peavey and Mesa/Boogie amplification.
Uživatelský avatar
jivo
 
Příspěvky: 13341
Registrován: pát kvě 28, 2004 13:20

Předchozí

Zpět na Home Recording

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron