TASCAM US 600 - nahravanie

domáce štúdio, rady, tipy, riešenie problémov, softvér, hardvér

Moderátor: Moderators

TASCAM US 600 - nahravanie

Příspěvekod selnek » čtv lis 01, 2012 17:10

Ahoj.
Kupil som si Tascam US600 a mam problem v Cubase3 navolit aby mi nahravalo aj cez vstupy 3 a 4. V device setup si navolim Tascam a v Inputs mam aktivne vsetky vstupy (1-6). Ale ked si spravim novy audio track tak v nastaveni Input Routing mi ponukne iba US600 In a v pripade mono kanalu mi ponukne volbu Left alebo Right. V left mi ide vstup1 a v right mi ide vstup2.
Ale ako aktivujem vstupy 3 a 4 , tak to neviem.

Mam WIN XP SP3 a v Sounds mam nastavene vsetko OK. Tu mi hra gitara v reprakoch zo vsetkych vstupov. Takisto aj v nastavovacom paneli pre US600
mam navolene vsetky vstupy tak ako by malo byt.

Doteraz som mal iba zvukovku ktora mala dva vstupy, takze v tychto viac vstupovych sa nevyznam. Je tam nejaka finta ,alebo som na nieco zabudol.

Poradte prosim co najskor, lebo neviem ci ju mam reklamovat alebo je chyba u mna.

DIK.
selnek
 
Příspěvky: 16
Registrován: čtv led 01, 1970 01:00

Příspěvekod Tommmas » pát lis 02, 2012 12:23

Ja mam sice inu kartu, ale aby som mohol nahravat viacej vstupov, musim nastavit vo VST AUDIO SYSTEM -> ASIO4ALL, a potom vo VST CONNECTIONS rucne pridat vsetky vstupy..

U teba by to malo vyzerat napr. takto - http://www.youtube.com/watch?v=7SW56aCKaqw
Tommmas
 
Příspěvky: 5
Registrován: pát úno 18, 2011 09:13

Příspěvekod Tommmas » pát lis 02, 2012 12:23

Nenasiel som narychlo konkretnu kartu..
Tommmas
 
Příspěvky: 5
Registrován: pát úno 18, 2011 09:13

Příspěvekod selnek » ned lis 25, 2012 21:41

Ano, je to tak. Diki za radu.
selnek
 
Příspěvky: 16
Registrován: čtv led 01, 1970 01:00

Příspěvekod selnek » ned lis 25, 2012 21:44

Ano je to tak.
Dik za pomoc.
selnek
 
Příspěvky: 16
Registrován: čtv led 01, 1970 01:00


Zpět na Home Recording

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků

cron